Administraţie

2017-11-27, 14:37:45

Se mută staţia de taxi din faţa fostului magazin „Oltul”

Aleşii locali slătineni vor fi chemaţi, marţi, să aprobe relocarea staţiei de taxi din parcarea fostului magazin „Oltul”, modificarea făcându-se la solicitarea Camerei Naţionale a Taximetriştilor din România - Filiala Olt.

Potrivit proiectului de hotărâre ce va fi supus aprobării consilierilor locali, staţia de taxi va fi reamplasată în bulevardul A.I. Cuza, pe banda de circulaţie către magazinul Oltul, cuprinsă între trecerea de pietoni şi parcarea din faţa Complexului Vacanţa, urmând să aibă un număr de patru locuri.

Modificarea solicitată de Camera Naţională a Taximetriştilor din România - Filiala Olt este motivată ca urmare a problemelor apărute în decursul timpului în staţia respectivă, cum ar fi dificultatea manevrelor de intrare-ieşire datorate. De asemenea, taximetriştii reamintesc faptul că în aceeaşi locaţie există parcare publică şi privată a Complexului „Oltul - Winmark”.

Relocarea staţiei de taxi pe bulevardul A.I. Cuza a primit şi avizul Poliţiei municipiului Slatina, Biroul Poliţiei Rutiere.

Comentarii

Redacţia

2017-11-27 14:37:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...