Sport

2019-09-18, 13:31:18

Se pun în vânzare biletele pentru meciul cu Măgura Cisnădie. Ani Senocico, ultima achiziţie a vizitatoarelor

Oficialii echipei de handbal CSM Slatina vor pune în vânzare, vineri, de la ora 10.00, biletele pentru meciul din runda a V-a a Ligii Naţionale, în care gruparea pregătită de Victorina Bora primeşte vizita echipei CS Măgura Cisnădie. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei. Confruntarea se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Adversarele au adus-o în aceste zile şi pe motorul echipei U. Cluj, Ani Senocico.

Biletele la meciul CSM Slatina-CS Măgura Cisnădie, din cadrul etapei a V-a a noului sezon al Ligii Naţionale, vor fi puse în vânzare vineri, de la ora 10.00, la casieria Companiei de Apă Olt, de pe Bulevardul A.I. Cuza. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Gruparea slătineană va avea o misiunea extrem de dificilă în obţinerea punctelor puse în joc, CS Măgura Cisnădie având un lot bun, în ciuda locului zece pe care-l ocupă. Mai mult, în aceste zile, adversara grupării slătinene, din runda actuală, a transferat-o pe experimentata Ani Senocico, care a părăsit astfel echipa U. Cluj.
 
Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora vor avea, în actualul sezon, acelaşi obiectiv ca în stagiunea trecută, menţinerea pe prima scenă a handbalului.

CSM Slatina-CS Măgura Cisnădie se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-09-18 13:31:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...