Administraţie

2017-04-11, 14:40:33

Se retrasează parcările din Slatina. Primărie: „Acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea locurilor de parcare”

Lucrări de trasare a locurilor de parcare din Slatina vor începe de miercuri, cu zonele adiacente străzilor Viorelelor, Victoriei, Trandafirilor şi Păcii.

Reprezentanţii Primăriei Slatina spun că slătinenii din aceste zone vor fi notificaţi, în prealabil să-şi mute autoturismele parcate.

„Cu acest prilej adresăm rugămintea către proprietarii de autovehicule ce obişnuiesc să parcheze în zona străzilor menţionate să îşi mute autovehiculele din perimetru în ziua ce va fi anunţată printr-o notă la intrările în blocurile din zonă pentru lucrările de trasare a locurilor de parcare, aceasta pentru a permite efectuarea cu rapiditate a marcajelor rutiere. Lucrările de trasare a locurilor de parcare vor continua în zilele următoare şi pe alte străzi din municipiu”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Edilii au ţinut să transmită că retrasarea parcărilor nu înseamnă că a început acţiunea de scoatere spre închiriere a locurilor de parcare.

„Vă informăm că acţiunea nu înseamnă că se primesc dosare pentru închirierea de locuri de parcare, acest lucru urmând a fi anunţat din vreme prin toate sursele de informare publică”, mai arată documentul citat.

Slătinenii vor avea posibilitatea să-şi rezerve locul de parcare, în schimbul unui abonament lunar sau anual, potrivit regulamentului pentru parcările din municipiu, pe care îl pregăteşte Primăria Slatina.

Închirierea locurilor de parcare se va face în ordinea următoare: persoane cu dizabilităţi, persoanele care au domiciliul în zona sistematizată şi deţin un autovehicul înmatriculat la adresa de domiciliu, apoi sunt persoanele care deţin locuinţă în zonă, dar au maşină în leasing sau cu contract de comodat, după aceea urmează persoane care nu au domiciliul în zonă, dar deţin un imobil acolo, după aceea persoane juridice şi alţi cetăţeni

Comentarii

Redacţia

2017-04-11 14:40:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro