Social

2019-10-18, 11:45:47

Se strigă biletele de tratament

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat biletele de tratament din cadrul seriei a XVI-a. 67 de tichete, în staţiunile Amara, Bala, Buziaş, Olăneşti şi Pucioasa, pot fi ridicate până pe data de 28 octombrie. Biletele au data de plecare în staţiune în perioada 5-8 noiembrie.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul şi pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a XVI-a. Lista cuprinde un număr de 67 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 5-8 noiembrie şi sunt repartizate astfel: 9 bilete în stațiunea Amara, 34 de bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Buziaș, 8 bilete în stațiunea Olăneşti, 14 bilete în stațiunea Pucioasa.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 28 octombrie. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 29 octombrie şi se vor vinde în data de 30 octombrie.

În cursul săptamânii viitoare va fi afişată şi lista bietelor de tratament din seria a XVI-a, eliberate de celelalte societăţi comerciale cu care Casa de Pensii a încheiat contracte.                               

Comentarii

Redacţia

2019-10-18 11:45:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...