Politică

2021-09-09, 12:22:41

Şedinţă tensionată în tabăra Cîţu. Gigel Ştirbu de la Olt, reproşuri aduse colegilor din „echipa câştigătoare"

Deputatul PNL Olt Gigel Ştirbu, vicepreşedinte al partidului pentru regiunea Olteniei, a reproşat „echipei câştigătoare” a lui Cîţu că mulţi dintre parlamentarii liberali află prea târziu sau deloc despre strategia partidului.

Înregistrări de la şedinţa PNL convocată noaptea trecută, cu discuţii contondente între liberali, au fost difuzate de Realitatea PLUS.

Am o rugăminte: când se iau, decizii informați-ne și pe noi, nu ne puneți în fața faptului împlinit. Dimineața, la 9, ne anunțați pe cei care nu sunt pe grupurile alea de interes. Vă rugăm frumos, atâta tot... Anunțați-ne și pe noi când luați o decizie sau ce decizii luați, consultați-ne și pe noi”, a reproșat Gigel Știrbu, potrivit înregistrării difuzate de Realitatea PLUS.

În aceeaşi şedinţă, Emil Boc și-a ieșit din minți și a zis: „să punem dracu' la vot”. Fostul premier le-a cerut colegilor din partid să vină la ședința Birourilor Permanente reunite și să respingă calendarul moțiunii de cenzură.


Comentarii

Redacţia

2021-09-09 12:22:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...