Sănătate

2020-05-28, 15:19:45

Sediul Ambulanţei Caracal, reabilitat de CJ Olt, dat în folosinţă

Staţia Caracal a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt are, de astăzi, un sediu modern, reabilitat cu fonduri de la Consiliul Judeţean Olt.

Consiliul Judeţean Olt a aprobat, joi, transmiterea în administrarea SAJ a sediului reabilitate.

„Avem două proiecte privind ambulanţa. Unul vizează darea în administrare a sediului din Caracal. Aşa cum ştiţi, CJ Olt a construit pentru ambulanţă un sediu modern la Caracal. Astăzi l-am dat în administrarea Serviciului de Ambulanţă şi angajaţii de acolo îşi vor desfăşura activitatea în condiţii moderne. Al doilea vizează, darea în folosinţă a unui imobil din fostul Centru Zorile, astfel încât, în urma focarului existent, echipele care vin să ajute staţia Slatina să nu mai stea în aceeaşi curte şi să fie un risc minim de infectare a echipelor din teritoriu”, a explicat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Investiţia Consiliului Judeţean Olt a fost de aproximativ două milioane lei.


Comentarii

Redacţia

2020-05-28 15:19:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...