Eveniment

2019-11-12, 13:03:09

Şef nou la DIICOT Olt. Procurorul Dragomir revine la conducere

Procurorul Alexandru Dragomir revine la conducerea Biroului teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Propunerea se află pe ordinea de zi a Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din data de 14 noiembrie.

Dragomir este procuror în cadrul Biroului teritorial Olt din cadrul DIICOT şi s-a mai aflat şi în trecut la conducerea instituţiei.

DIICOT Olt a rămas fără şef după ce demisia procurorului Ionuţ Călina a fost aprobată de CSM. Călina a rămas în cadrul DIICOT Olt însă, potrivit unor surse judiciare, urmează să se transfere la Serviciul Teritorial Craiova.

Alexandru Dragomir a mai fost delegat la conducerea DIICOT Olt în 2017, când l-a înlocuit pe Claudiu Negrilă, cel care a fost șeful biroului timp de mai bine de șapte ani.

Dragomir, în vârstă de 45 de ani, este procuror din 1997, timp în care a activat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, până în 2000, apoi în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. În 2007 a ocupat funcția de prim-procuror adjunct în cadrul acestei unități de parchet, iar din iunie 2008 este procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-11-12 13:03:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...