Politică

2021-01-18, 10:09:43

Şefa Femeilor Liberale din Olt, Luminiţa Popescu, înlăturată din Guvern. Şefia Agenţiei pentru Egalitate de Şanse împărţită altei filiale a PNL

PNL Olt pierde şefia Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi (ANES), ocupată de şefa OFL Olt, Luminiţa Popescu. Funcţia de secretar de stat va reveni tot unei liberale, însă reprezentantă a PNL Vrancea.


Marinela Macoveni va ocupa funcţia cu rang de secretar de stat de preşedinte al ANES, relatează jurnaldevrancea.ro, instituţie aflată în subordinea Ministerului Muncii. Jurnaliştii din Vrancea arată că filiala locală a PNL a primit trei funcţii de secretari de stat, după ce Ion Ştefan, fostul ministru al dezvoltării, nu s-a mai regăsit în Guvernul Cîţu. Printre funcţii se numără şi cea deţinută de Luminiţa Popescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Olt.

Aceasta ocupa funcţia de preşedinte al ANES din aprilie 2020. Anterior, Luminiţa Popescu a fost inspector şcolar general adjunct la ISJ Olt.

„Mi-am îndeplinit misiunea cu toată seriozitatea și responsabilitatea și așa o voi face până la capăt, indiferent care va fi acesta! Doar prin puterea exemplelor putem schimba mentalități! Politica trebuie să fie cu oameni, pentru oameni și despre oameni, iar implicarea noastră trebuie să geneze bine pentru semeni, progres și dezvoltare. Nu funcțiile vor vorbi despre noi, ci faptele care vor rămâne în urma noastră!”, a declarat aceasta, citată de un blog.

Comentarii

Redacţia

2021-01-18 10:09:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...