Eveniment

2018-11-06, 10:33:48

Şefii de la Rutiera Slatina şi Caracal au promovat concursul pentru ocuparea funcţiei

Subcomisarul Valentin Duiuleasa este şef cu acte în regulă, la Biroul Poliţie Rutieră Slatina, după ce a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcţii, el fiind împuternicit în această poziţie încă din luna aprilie.

Duiuleasa a reuşit să ia nota 8,36, potrivit rezultatelor oficiale postate pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Totodată, în această perioadă, s-a desfăşurat şi concursul pentru ocuparea funcţie de şef al Biroului Poliţie Rutieră Caracal. Acesta a fost promovat de comisarul Georgică Andrei, cu nota 8,65. De asemenea, acesta ocupa interimar această funcţie.

La concursul pentru ocuparea funcţiei de la Caracal s-a mai înscris un ofiţer din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei municipiului Bucureşti, care însă nu s-a mai prezentat.

Subcomisarul Valentin Duiuleasa fusese împuternicit şef la Biroul Poliţie Rutieră Slatina din luna aprilie, după ce inspectorul principal Cristian Tiţa a preluat conducerea Serviciului Poliţie Rutieră Olt.

Comentarii

Redacţia

2018-11-06 10:33:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...