Politică

2020-02-12, 13:34:09

Şeful ALDE Slatina a trecut la Pro România

Preşedintele interimar al ALDE Slatina, Alexandru Măceşanu, a trecut la Pro România, formaţiunea condusă de Victor Ponta fiind a patra din palmaresul politicianului.

Potrivit unui comunicat al Pro România Olt, Măceşanu a semnat adeziunea, la sfârşitul săptămânii trecute.

„Vineri, 7 februarie 2020, la sediul Filialei județene Olt din Slatina a Partidului PRO România, în cadrul reuniunii liderilor de partid, a semnat adeziunea la PRO România domnul Alexandru Măceșanu, cunoscut activist de partid, a cărui notorietate politică rezidă în abilitatea sa de organizator și de catalizator al convingerilor dedicate unei cauze. Dumnealui a considerat ca fiind momentul oportun să adere la formațiunea politică PRO România Olt, condusă de foștii săi colegi alături de care a muncit cu rezultate foarte bune în trecut”, se arată în comunicatul citat.

Alexandru Măceşanu a fost pe rând membru al PSD, UNPR şi ALDE. Din partea acestei organizaţii din urmă el a ocupat un loc în Consiliul Local al municipiului Slatina. Potrivit unor surse, în Pro România, el ar fi fost urmat de mai mulţi membri ALDE Slatina.

Comentarii

Redacţia

2020-02-12 13:34:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...