Eveniment

2018-07-10, 19:37:16

Şeful de post de la Oboga a murit electrocutat, la pescuit

Şeful Postului de Poliţie Oboga, Florea Şerbănoiu, a murit în această după-amiază, în timp ce se afla la pescuit. Undiţa bărbatului a făcut arc electric cu firele de înaltă tensiune.

Tragedia s-a petrecut pe râul Olt, în dreptul localităţii Criva, Piatra-Olt.

O ambulanţă a intervenit la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor. Din păcate, poliţistul a murit la Spitalul Slatina.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, care se afla la pescuit pe barajul de la Slătioara. Din spusele celor de acolo, se pare că undiţa a atins firele de înaltă tensiune. Bărbatul era din localitatea Oboga, iar apelul a fost făcut la ora 17.00 pentru o persoană inconştientă. S-a deplasat un echipaj B2, au făcut manevre de resuscitare, s-au aplicat şi şocuri electrice externe, şi s-a transportat la UPU unde a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Alina Duminică.

Agentul şef principal de poliţie Florea Şerbănoiu avea 54 de ani. De peste 30 de ani lucra în cadrul IPJ Olt, iar în ultimii zece ani a îndeplinit funcţia de şef al Postului de Poliţie Oboga.Comentarii

Redacţia

2018-07-10 19:37:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...