Politică

2019-11-26, 14:02:09

Şeful PNL Olt a încercat să încheie o înţelegere cu PSD, între cele două tururi ale prezidenţialelor. „M-a sunat să mă roage să nu îl bat rău că rămâne fără funcție în partid”

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a încercat să încheie o înţelegere cu PSD, între cele două tururi, sperând că social-democraţii o vor lăsa mai moale şi scorul obţinut îi va permite liderului liberal să-şi păstreze funcţia.

Dezvăluirea a fost făcută de preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, acesta arătând că Liviu Voiculescu l-a contactat în duminica dintre cele două tururi pentru a-i face acestă propunere. Mişcarea încercată de Voiculescu vine după ce, în urma rezultatelor obţinute în primul tur de scrutin, PNL Olt s-a situat la coada clasamentului intern al partidului, lăsând în urmă doar judeţele Covasna şi Harghita, fiefuri UDMR.

„Liviu Voiculescu se umflă în pene și se laudă cu un rezultat electoral care, de fapt, este al lui Klaus Iohannis. Asta după ce, în duminica dintre cele două tururi de scrutin, m-a sunat să mă roage să nu îl bat rău că rămâne fără funcție în partid. Acesta este, de fapt, politicianul care conduce PNL Olt”, a declarat Marius Oprescu.

El a adăugat că rezultatele obţinute de PNL atât în Olt, cât mai ales în Slatina, se bazează pe valul naţional pro-Klaus Iohannis, iar liderii locali nu au niciun merit. El a ţinut să-i transmită un mesaj şi candidatului liberal la funcţia de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, să nu creadă că rezultatul de la prezidenţiale are legătură cu cel de la localele de anul viitor.

„Mario De Mezzo, acest «Smeagol» al politicii locale care visează să fure inelul cu care să conducă lumea, să nu se îmbete cu apă rece, pentru că, la fel, voturile nu sunt ale lui, ci sunt ale lui Klaus Iohannis. Cine își face calculele pentru alegerile locale de anul viitor bazându-se pe rezultatele de la alegerile prezidențiale de anul acesta nu este un om politic”, a mai declarat Oprescu.

După primul tur al alegerilor prezidențiale, PNL Olt a înregistrat un rezultat slab, poziționându-se la coada clasamentului în ierarhia internă a partidului. Mai mult, președintele organizației, Liviu Voiculescu, a obținut un rezultat rușinos și în comuna în care este primar, ieșind pe locul trei între organizațiile locale liberale, după Studina și Urzica.

Comentarii

Redacţia

2019-11-26 14:02:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...