Eveniment

2019-07-30, 13:27:50

Şeful Poliţiei Drăgăşani din Vâlcea, numit adjunct la IPJ Olt

Comisarul şef Cătălin Marin Comănceanu, şef al Poliţiei Drăgăşani din judeţul Vâlcea, originar din Slatina, este noul adjunct al IPJ Olt.

Numirea acestuia nu a fost făcută, încă, oficial, documentele urmând a fi semnate în perioada următoare.

În trecut, Comănceanu a ocupa funcţia de şef al Poliţiei oraşului Potcoava din Olt.

În data de 17 decembrie 2018, comisarul şef Cătălin Marin Comănceanu a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. În mod surprinzător, comisarul Comănceanu a demisionat din funcție, iar postul de șef al IPJ Vâlcea rămâne ocupat de Cosmin Iana, potrivit curierul.ro.

Totodată, în perioada mandatului pe care Comănceanu l-a avut în fruntea Poliţiei Drăgăşani, în municipiul vâlcean au „înflorit“ afacerile Clanului Brătianu, destructurat de DIICOT Olt, în anul 2012.

Anterior, luni, Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt, comisarul şef Laurenţiu Neţoiu, a fost numit pe cealaltă funcţie de adjunct al inspectoratului.

Funcţia de şef al IPJ a fost preluată de comisarul şef Vasile Armaşu, anterior Director al Direcţiei de Ordine Publică, din cadrul IGPR, în urma cazului crimelor de la Caracal.

Noua conducere a fost numită după ce, sâmbătă, ministrul de Interne Nicolae Moga a dispus încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, Cristian Voiculescu, precum şi a celor doi adjuncți ai acestuia, Nicolae Alexe şi Ionuţ Sîrbu, în contextual crimelor de la Caracal.

Totodată, Corpul de control al ministrului a propus şi cercetarea prealabilă față de cinci ofițeri și trei agenți. În același timp, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza și dispune cu privire la situația de fapt reținută în sarcina agentului din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112.

Comentarii

Redacţia

2019-07-30 13:27:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...