Social

2015-12-07, 16:01:16

Selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania

Studenţii şi masteranzii olteni care doresc să lucreze minimum două luni în Germania, pe perioada vacanţei de vară îşi pot depune dosarele de înscriere la selecţie până pe 15 ianuarie 2016, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

La selecţie pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară acreditate şi care au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană.

 

„Selecţia are loc anual, în baza înţelegerii încheiate între Ministerul Muncii, şi Agenţia Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania”, se arată în comunicatul de presă remis redacţie de AJOFM Olt.

 

Pentru anul 2016, Agenţia Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenţilor români. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, strada Prelungirea Crişan, numărul 2, pentru a-şi înregistra dosarele.
 

Comentarii

Redacţia

2015-12-07 16:01:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro