Administraţie

2019-08-20, 14:41:58

Semafoarele de la Catedrală vor funcţiona după un program

Semafoarele situate în intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu străzile Ionaşcu şi Oituz vor funcţiona după un program, dimineaţa şi după-amiaza, în rest fiind lăsate pe „intermitent”.

Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), Claudiu Dascălu, a explicat că de mai multe luni, traficul rutier dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost deviat pe drumul naţional DN 65 şi prin Slatina, din cauza unor lucrări la drumul naţional DN 7, pe Dealul Negru. De atunci, semafoarele din intersecţia de la Catedrală au fost lăsate pe „intermitent” deoarece se formau cozi de camioane pe strada Ionaşcu.

O dată cu începerea cursurilor, reprezentanţii DASIP vor să pună în funcţiune semafoarele, dar doar în orele de vârf.

„Am vorbit cu reprezentanţii SPR Olt şi le-am făcut şi o adresă în acest sens: între ora 6.00 şi ora 8.30, apoi între 13.00 şi 16.00, semafoarele din intersecţia de la Catedrală vor funcţiona normal, şi nu intermitent aşa cum se întâmplă în prezent, de când traficul de pe ruta Piteşti – Râmnicu Vâlcea a fost deviat pe aici. În restul zilei, va continua să funcţioneze pe «intermintent». O perioadă, am lăsat ca semafoarele să funcţioneze tot timpul şi s-au format cozi pe Ionaşcu. Începe şcoala şi va creşte nivelul traficului rutier pe Nicolae Titulescu spre Colegiul Naţional „Radu Greceanu”. Totodată, la schimburile de tură, se aglomera bulevardul Nicolae Titulescu”, a explicat Dascălu.

Semafoarele din intersecţia bulevardului Nicolaet Titulescu cu străzile Ionaşcu şi Oituz s-au defectat în mai multe rânduri din cauza fluctuaţiilor de tensiune.

Comentarii

Redacţia

2019-08-20 14:41:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...