Politică

2017-06-16, 17:42:10

Senatorul Paul Stănescu: „Grindeanu se bagă în seamă, iar Victor Ponta la fel”

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că Sorin Grindeanu „se bagă în seamă”, atunci când îi cere demisia lui Liviu Dragnea, adăugând că acesta este sfătuit de fostul lider social-democrat, Victor Ponta.

Stănescu a afirmat că Dragnea este legitimat să rămână în fruntea PSD de rezultatele obţinute la alegerile parlamentare din decembrie. Liderul PSD mai spune că Sorin Grindeanu este sfătuit de Victor Ponta, pe care îl acuză că „are frustrările lui”.

„Cred că domnul Grindeanu se bagă în seamă, când cere demisia lui Liviu Dragnea. În momentul în care Liviu Dragnea, ca preşedinte, indiferent cum îl cheamă, a avut cel mai bun scor politic din istoria post-decembristă, nu cred că Sorin Grindeanu e în măsură să-i ceară demisia. Şi Victor Ponta la fel. Sigur că îl sfătuieşte pe Sorin Grindeanu. Ponta poate are frustrările lui şi cred că le ştim cu toţii. El spune că nu mai are ce căuta în partid, că Liviu Dragnea e mai bun ca el”, a declarat Paul Stănescu.

Încă de joi, surse politice au anunţat că în locul lui Mihai Busuioc, la Secretariatul General al Guvernului, va fi numit Victor Ponta. La conferinţa de joi seara, premierul Sorin Grindeanu îndemna jurnaliştii să citească Monitorul Oficial pentru a vedea ce schimbări se produc la nivelul SGG, doar că acele acte nu au apărut nici până la ora transmiterii acestei ştiri.

Comentarii

Redacţia

2017-06-16 17:42:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro