Administraţie

2020-06-26, 11:25:52

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân din Caracal va fi concesionat

Municipalitatea caracaleană urmează să concesioneze către o firmă specializată Serviciul public pentru gestionarea câinilor fără stăpân, rezolvând astfel problema maidanezilor din oraş.

Potrivit administratorului public al municipiului, Adrian Chesnoiu, pe masa consiliului local urmează să ajungă un proiect de hotărâre prin care să fie modificată hotărârea privind înfiinţarea Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân şi aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân.


Modificările vor permite municipalităţii să concesioneze serviciul. Totodată, aleşii locali vor aproba un contract-cadru de delegare a acestu serviciu.

Câinii nerevendicați sau neadoptați  vor putea rămâne în adăpost pe o perioadă de șase luni, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de disponibilitățile bugetare și de capacitatea de cazare din adăpost.

Concesionarea Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân va fi scoasă la licitaţie.


Comentarii

Redacţia

2020-06-26 11:25:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...