Eveniment

2020-07-09, 18:33:10

Sfârşit tragic în Italia, pentru un bărbat din Brebeni

Gheorghe Ristea, zis Gigi, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Brebeni a murit, miercuri, după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal.

Bărbatul a murit miercuri, 8 iulie, la Aprilia (Lazio), după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal. Potrivit publicației LatinaTu.it, citată de ştiridiaspora.ro, trupul neînsuflețit a fost găsit după câteva ore de la accident de un coleg.

Românul locuia împreună cu familia lui în localitatea Campo di Carne.

Incidentul s-a petrecut ieri, în cursul după-amiezii. După ce Gigi nu a mai dat niciun semn de viață și nici nu răspundea la telefon, colegii au început să-l caute.

În jurul orei 17:30, un prieten și coleg de-al său de muncă l-a găsit în zona restaurantului La Sorgente di Carano, de pe strada Via Roselli, cu tractorul răsturnat într-un canal.

La fața locului au sosit rapid pompierii, carabinierii și un echipaj de salvare. Trupul muncitorului român a fost extras de sub tractor, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Medicii au declarat că decesul survenise în urmă cu câteva ore.

Autoritățile au demarat o anchetă investigarea cazului și stabilirea cauzei care a dus la producerea accidentului.

Trupul neînsulfeţit al lui Gheorghe Ristea urmează să fie repartiat în România.

Comentarii

Redacţia

2020-07-09 18:33:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...