Naţional

2019-10-09, 15:16:42

Sfârșit tragic pentru băiatul de 13 ani care a căzut peste balustradă, la școală

Un copil de 13 ani, din județul Bistrița-Năsăud, care a căzut de la etajul II al unei unități de învățământ, într-una dintre pauze, a decedat după o săptămână de chin.

La data de 2 octombrie 2019, un incident îngrozitor s-a produs la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. Un copil de 13 ani a căzut peste balustrada de protecție de la cel de-al doilea etaj al unității de învățământ. În urma căzăturii, copilul a suferit multiple traumatisme, acesta fiind inițial transportat la Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud, după care a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. Copilul avea antecedente medicale, suferind în trecut și o intervenție pe cord, din acest motiv solicitându-se și intervenția elicopterului SMURD.

La o săptămână de spitalizare în unitatea medicală din Cluj-Napoca, marți dimineața, copilul a decedat. Autoritățile din Bistrița-Năsăud au fost informate despre acest lucru și vor face demersurile necesare pentru ca băiatul să fie înmormântat.

„Am fost informați de șefa Centrului pentru Protecția Copilului din Năsăud că i s-a comunicat decesul copilului de către reprezentanții clinicii unde acesta a fost internat”, a declarat, pentru Realitatea de Bistrița, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Delia Rus.

De asemenea, despre decesul copilului a fost informată și mama acestuia, copilul neavând tată.

Sursa: realitatea.net


Comentarii

Redacţia

2019-10-09 15:16:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...