Politică

2019-11-05, 11:46:16

Silvian Dan a căzut între Ponta şi Tudose. El a anunţat că părăseşte Pro România

Fostul coordonator al Pro România Olt, Silvian Dan, pleacă din partid după ce a fost scos din grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni, în urma scandalului din interiorul partidului dintre Victor Ponta şi Mihai Tudose, referitor la votul pentru învestirea Guvernului Orban.

Potrivit unei postări pe Facebook a lui Silvian Dan, acesta a ales să plece din partid, în urma acestui gest de a fi scos din linia decizională a partidului.

„Ieri am observat pe grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni ca am fost scos. Fără un telefon, fără o explicație, fără nimic. Atât merită familia PRO România Olt din partea liderilor! Lipsa de respect, lașitatea și perversitatea demonstrate de liderii naționali față de această organizație, impunerea unui coordonator, cunoscut ca omul «jocului pentru PSD», mă pun în situația de a spune STOP! Pentru că eu rămân fidel unor principii cu care am plecat la drum: O politică #altfel și continuarea luptei cu PSD in județul Olt”, a scris Dan pe Facebook.

Potrivit unor surse politice, lui Silvian Dan i s-a reproşat că ar fi un apropiat al lui Daniel Costantin, unul dintre parlamentarii Pro România care au votat învestirea Guvernului Orban, în ciuda faptului că Victor Ponta s-a opus acestui lucru.

Silvian Dan nu mai conducea organizaţia judeţeană a Pro România după ce fostul preşedinte ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a preluat şefia, la scurtă vreme după înscrierea în acest partid.

Silvian Dan este un fost membru al PDL Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-11-05 11:46:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...