Politică

2020-02-10, 18:46:17

Silvian Dan, numit secretar general al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză

Fostul coordonator judeţean al Pro România Olt, Silvian Dan, a fost numit în funcţia de secretar general al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză.

Silvian Dan a declarat că pe noua funcţie nu este susţinut de vreun partid politic. El a adăugat că, după plecarea din Pro România, nu a semnat vreo altă adeziune.

Pe funcţia de de secretar general al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză ar fi fost propus de preşedintele instituţiei, Cristian Nicolae Stănică, originar tot din Slatina.

„Nu sunt susţinut de PNL. Eu n-am depus nicio adeziune, de când mi-am dat demisia din Pro România. Eu sunt înalt funcţionar public, iar preşedintele Comisie de Strategie şi Prognoză este tot un slătinean, Cristian Nicolae Stănică, un fost coleg de al meu. Practic, eu am fost propunerea preşedintelui, acceptată de către premier”, a declarat Silvian Dan.

Silvian Dan a mai ocupat funcţiile de director al Direcţiilor de Sport şi Tineret din judeţele Olt şi Vâlcea.

Numirea sa în funcţia de secretar general al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

Potrivit unor surse, Silvian Dan ar fi fost de fapt susţinut de Daniel Constantin, fost lide ALDE şi Pro România, în prezent vicepreşedinte PNL.

Comentarii

Redacţia

2020-02-10 18:46:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...