Politică

2020-12-02, 10:29:06

Siminica Mirea (PSD): Agricultorii au nevoie de condiţii avantajoase de creditare pentru dezvoltarea afacerilor

Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea, susţine că fermierii au nevoie de subvenţii mai mari pentru a putea intra în competiţie cu cei din celelalte state membre ale Uniunii Europene.

Parlamentarul vrea ca agricultorii să poată lua credite în condiţii avantajoase.

„Fermierii au nevoie de sprijin, nu de piedici din partea guvernului! Prin urmare, vom susţine creşterea subvenţiilor şi asocierea fermierilor pentru a deveni mai puternici în competiţia europeană. Agricultorii au nevoie de condiţii avantajoase de creditare pentru dezvoltarea afacerilor”, a afirmat Siminica Mirea.

Totodată, ea susţine dezvoltarea unei reţele de depozite de colectare, prelucrare şi desfacere, astfel încât produsele româneşti să ajungă în marile oraşe din ţară.

„Produsele româneşti trebuie prioritizate! Aşadar, prin crearea unei platforme specifice, vom permite populaţiei să cumpere în primul rând produsele proaspete şi de calitate obţinute pe plan local, la preţuri rezonabile. Astfel, prin sprijinirea produselor fabricate în România, precum şi a serviciilor oferite de firmele care activează pe teritoriul ţării noastre, fermierii vor dispune de venituri sigure, iar în acelaşi timp vor putea asigura sute de mii de locuri de muncă în agricultură.

Luând în considerare importanţa fermierilor români, credem cu tărie că, este necesară o reţea de depozite de colectare, prelucrare şi desfacere astfel încât produsele fabricate în România să ajungă în marile oraşe!”, a conchis senatorul.

Comentarii

Redacţia

2020-12-02 10:29:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...