Politică

2021-04-13, 11:06:10

Siminica Mirea (PSD Olt): Câți oameni mai trebuie sa moară pentru ca într-un final cineva sa își asume lucrurile întâmplate?

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea face un apel la guvernanţi să-şi asume lipsa deciziilor corecte, după o nouă tragedie la un spital din România.

Parlamentarul oltean arată că viaţa şi siguranţa românilor trebuie să primeze în faţa intereselor politice.

„Neasumarea, lipsa deciziilor corecte și nepăsarea ucid din nou! Din păcate, trei pacienți au murit în această seara la Victor Babeș, în urma unei pene de curent. Mai exact, TIR-ul cu paturi specifice secției de Anestezie și Terapie Intensivă prezenta mai multe disfuncționalități, iar tristul episod care s-a soldat cu victime, s-a petrecut datorită unei defecțiuni la instalația de oxigen. Câți oameni mai trebuie sa moară pentru ca într-un final cineva sa își asume lucrurile întâmplate? Viața și siguranța românilor trebuie sa primeze în fața oricărui interes politic! Stop acestui schimb macabru în care pacienții aflați in spitale devin, la propriu, victime, urmând ca abia apoi sa existe o mica urmă de a se lua noi măsuri. Însă, la cum decurg lucrurile, nici măcar victimele par să nu motiveze actuala guvernare de a lua măsuri REALE!”, a afirmat Siminica Mirea.

Comentarii

Redacţia

2021-04-13 11:06:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...