Eveniment

2021-04-06, 15:39:48

Siminica Mirea (PSD Olt) spune că revenirea la normalitate de la 1 iunie este „o adevărată iluzie”

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea critică actualii guvernanţi pentru faptul că nu respectă propriile restricţii.


Ea arată că revenirea la normalitate, anunţată de premierul Cîţu, reprezintă „o adevărată iluzie”.

„Revenirea la normalitate de la 1 iunie: O adevărată iluzie la adresa românilor! Fapt demonstrat chiar de cetățenii ce nu mai au încredere în autoritățile care nu au respectat restricțiile impuse chiar de ei. Se relata că situația este gravă, însă comportamentul actualei guvernări a lăsat de înțeles fix contrariul, prin simplul fapt că au ignorat regulile, inducând populației confuzie și măsuri ineficiente”, a afirmat Siminica Mirea.

Ea critică şi lipsa de comunicare privind gestionarea pandemiei şi campaniei de vaccinare.

„Situația este cu mult mai alarmantă deoarece, chiar cei care coordonează campania de vaccinare dau semne de îngrijorare că nu mai există cerere din partea populației pentru vaccinare, ceea ce demonstrează încă o dată nivelul extrem de scăzut al încrederii cetățenilor în acest Guvern. Așadar, s-au realizat puțin peste două milioane de vaccinuri, iar pe lista de așteptare mai sunt doar  750.000 de programări. Un rezultat îngrijorător provocat de un imens eșec de comunicare!”, a conchis senatorul PSD Olt.

Comentarii

Redacţia

2021-04-06 15:39:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...