Politică

2020-11-20, 14:15:40

Siminica Mirea: „Teama şi neîncrederea într-un viitor mai bun blochează întreaga economie”

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea afirmă că siguranţa locurilor de muncă este prioritatea zero a viitorului guvern al social-democraţilor, după alegerile din 6 decembrie.

Parlamentarul oltean spune că teama şi neîncrederea în autorităţi blochează întreaga economie.

„Cum folosim banii pentru a oferi cetăţenilor siguranţa unui trai mai bun? În astfel de momente, cel mai grav efect al pandemiei, resimţit de către români, îl reprezintă incertitudinea zilei de mâine. Astfel, teama şi neîncrederea într-un viitor mai bun blochează întreaga economie. Primul lucru pe care ni-l propunem la guvernare este să redăm românilor încrederea în economie şi în viitor! De aceea, prioritatea zero a viitorului guvern PSD este siguranţa locurilor de muncă. Un loc de muncă sigur este urmat de venituri sigure şi, implicit, un viitor mai bun”, a declarat Siminica Mirea.

Senatorul mai spune că Guvernul ar trebui să susţină firmele care produc în România.

„Cum putem realiza acest lucru? În primul rând, prin susţinerea firmelor care produc în România, indiferent de naţionalitatea lor deoarece, “Fabricat în România” este conceptul principal, reprezentând astfel garanţia locurilor de muncă. Trebuie să susţinem producătorii din România, care oferă siguranţa locului de muncă pentru mii de angajaţi! Un alt instrument important pentru siguranţa locurilor de muncă îl reprezintă investiţiile publice: fiecare leu investit de stat contribuie la susţinerea unui loc de muncă. Prin urmare, soluţii există”, a conchis Siminica Mirea.

Comentarii

Redacţia

2020-11-20 14:15:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...