Sănătate

2019-06-09, 10:21:39

Singur pe post la concursul organizat de Spitalul Slatina. Ce este pus să facă candidatul după angajare

Un singur candidat a susținut cele două probe ale concursului organizat de Spitalul Slatina. A fost singurul care s-a încumetat să facă o meserie de care mulți nici nu vor să audă.

Nu a fost concurență la examenul organizat de Spitalul Slatina pentru ocuparea postului vacant de autopsier debutant, nivel de studii medii.

Un singur candidat a susținut cele două probe, deși, inițial, și-au mai depus dosarele alte două persoane. Cu 87 de puncte la interviu și 83 la proba scrisă, Nicolae Anghel a fost declarat admis.

Acesta va fi încadrat la Serviciul Județean de Medicină Legală Olt, pe perioadă nedeterminată, unde va face autopsii. Această meserie este pentru mulți înspăimântătoare, iar cei care o practică trebuie să aibă un psihic foarte bun.

Comentarii

Redacţia

2019-06-09 10:21:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...