Sănătate

2019-10-20, 11:08:34

SJA Olt a primit șase ambulanțe noi. 70 la sută din parcul auto a fost reînnoit

Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Olt a primit, zilele trecute, șase autosanitare noi. Reprezentanții SJA Olt au precizat că, în ultimii patru ani, 70 la sută din ambulanțe au fost înlocuite.

Managerul SJA Olt, Marinela Prina, a precizat că ambulanțele care au îndeplinit norma de casare, cele care circulă de mai bine de șase ani pe drumurile publice, sunt înlocuite.

"Am primit, zilele trecute, șase autosanitare tip B2, iar pe parcursul acestui an au mai fost trimise în județ alte două, tip C. În 2018, am primit nouă autosanitare. În ultimii patru ani, am înlocuit 70 la sută din parcul auto. Renuntăm la toate ambulanțele care au îndeplinit norma de casare, adică au minimum șase ani pe drumurile publice. Printr-o procedură specială, o să le dăm instituțiilor publice", a spus Marinela Prina.

Comentarii

Redacţia

2019-10-20 11:08:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...