Administraţie

2018-02-13, 13:29:45

Slatina, buget mai mare ca anul trecut. Proiectul va fi votat, miercuri, de aleşii locali

Bugetul municipiului Slatina, pe anul 2018, este mai mare decât anul precedent cu aproximativ trei milioane lei. Aleşii locali vor fi chemaţi, miercuri, să aprobe proiectul de hotărâre care vizează veniturile şi cheltuielile urbei.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că bugetul Slatinei pentru anul 2018 este de aproximativ 212 milioane lei, mai mare faţă de cel din 2017, care a fost de aproximativ 209 milioane lei.

Edilul a mai afirmat că, şi în acest an, cea mai mare parte a bugetului va fi direcţionată către investiţii, fiind asigurată fără problemă şi partea de funcţionare a instituţiei. În buget este prevăzută şi alocarea de fonduri pentru tichete de vacanţă angajaţilor municipalităţii, în condiţiile legii.

Comentarii

Redacţia

2018-02-13 13:29:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...