Administraţie

2017-04-10, 16:05:24

Slatina: Începe distribuirea tichetelor sociale de Paşte. Care sunt magazinele partenere

Municipalitatea începe, miercuri, distribuirea tichetelor sociale de Paşte, peste 5.900 de slătineni beneficiind de această măsură.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Slatina, operaţiunea se va derula prin intermediul Poştei Române.

Astfel, din numărul total de 6.100 cereri depuse iniţial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav sau accentuat şi pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menţionate un număr de 5.964 persoane.
            
Acţiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 16 ianuarie - 28 februarie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraş, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.
            
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei per beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curăţenie şi igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
           
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 122 de unităţi comerciale de pe raza municipiului. Lista acestora este ataşată articolului.

„Lista completă a acestor unităţi comerciale va fi ataşată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este ataşată şi prezentului comunicat, dar poate fi consultată online în timp real şi pe siteul Primăriei municipiului Slatina - www.primariaslatina.ro, rubrica «Informaţii de interes public»”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Comentarii

Redacţia

2017-04-10 16:05:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro