Administraţie

2019-05-16, 14:22:59

Slatina: Lucrările la o nouă parcare etajată ar putea începe în toamnă

Municipalitatea vrea să demareze, în această toamnă, construcţia unei noi parcări etajate, în zona străzii Aleea Muncii din Slatina.

Potrivit primarului Emil Moţ, este vorba despre o parcare pe două niveluri, cu 170 de locuri. În prezent, municipalitatea lucrează la documentaţia necesară acestui proiect.

 „Este o parcare de 170 de locuri, pe două niveluri. Săptămâna viitoare trebuie să vină proiectantul să ne predea studiul de fezabilitate, după care o să facem licitația pentru proiectul tehnic și pentru execuție. Dacă totul merge bine, în toamnă începem lucrările”, a declarat Moţ.

Pe lângă locurile de parcare, în zonă va exista şi mult spaţiu verde.

„Va fi o parcare foarte frumoasă din punctul meu de vedere. Este un nou concept, cu etaj și peste ea vom avea un părculeț. Astfel vom folosi acest spațiu și ca o oază de relaxare, dar și pentru parcarea mașinilor”, a mai spus primarul.

În prezent, în Slatina există două parcări etajate, una în vecinătatea Spitalului Judeţean şi alta pe strada Aleea Rozelor.

Comentarii

Redacţia

2019-05-16 14:22:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...