Eveniment

2017-12-07, 11:13:29

Slatina: Un camion a scos un copac din rădăcini, după ce i-a agăţat crengile

Şoferul unui camion de marfă a fost amendat, joi dimineaţă, de poliţiştii locali după ce a agăţat cu maşina un copac, pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina, şi l-a smuls din rădăcini.

Directorul Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop, a declarat că autovehiculul avea autorizaţie de tranzitare a oraşului, însă a agăţat crengile copacului.

„Şoferul unui camion de marfă, care avea autorizaţie de tranzitare a oraşului, nu a fost atent la faptul că, pe banda întâi, din cauza înălţimii putea să antreneze crengile copacilor, lucru care de altfel s-a şi întâmplat. A agăţat cu cabina şi cu remorca crengile unui copac şi au tras întreg arborele din rădăcină. A fost sancţionat contravenţional pentru ruperea şi degradarea spaţiului verde şi am luat măsuri de fluidizare a traficului pietonal şi rutier, până a fost degajată zona”, a afirmat Pop.

Comentarii

Redacţia

2017-12-07 11:13:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...