Eveniment

2020-12-02, 11:33:28

Slătinean arestat după ce a devenit agresiv cu poliţiştii care l-au prins fără mască de protecţie pe stradă

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Slatina, a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic cu poliţiştii care l-au legitimat pentru că nu purta masca de protecţie.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Libertăţii din Slatina. La solicitarea polițiștilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia.

În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovescă polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței.

„La data de 29 noiembrie a.c., bărbatul de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Comentarii

Redacţia

2020-12-02 11:33:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...