Eveniment

2021-05-12, 12:14:01

Slătinean urmărit internaţional pentru furturi, în Franţa şi Belgia, prins de poliţiştii olteni

Poliţiştii olteni au reţinut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, dat în urmărire internaţională pentru mai multe furturi comise în Franţa şi Belgia.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au pus în executare un mandat european de arestare, faţă de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

În fapt, pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 10 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte agricole, utilaje, parfumuri sau bijuterii.

De asemenea, pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte sau utilaje agricole”, transmite IPJ Olt. 

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene - Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Polițiștii de investigații criminale au prezentat urmăritul internațional Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind reținut pentru 24 ore. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.


Comentarii

Redacţia

2021-05-12 12:14:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...