Eveniment

2017-01-12, 12:31:38

Slătineanca Alina Popescu, consilier al ministrului de Interne

Comisarul şef Alina Popescu, şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Olt, a fost numită consilier al ministrului de Interne, Carmen Dan.

Inspectorul şef al IPJ Olt, comisarul şef Cătălin Florescu, a confirmat pentru Gazeta Nouă că Alina Popescu îşi va începe mandatul de consilier al ministrului de Interne de vineri, 13 ianuarie.

Comisarul şef Alina Popescu, înainte de a fi şefa Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Olt, a lucrat în cadrul Serviciului Economic şi Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. Ea a fost şefă de promoţie la Academia de Poliţei „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

În locul comisarului şef Alina Popescu, la şefia Servicului Cabinet din cadrul IPJ Olt a fost împuternicită comisarul şef Claudia Radu, care până acum îndeplinea atribuţiile de purtător de cuvânt al Inspectoratului.

„Vocea” IPJ Olt va deveni agentul principal Alexandra Dicu.
 

Comentarii

Redacţia

2017-01-12 12:31:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro