Învăţământ

2021-02-23, 10:03:05

Slătineanca Diana Ţolu, calificată din nou la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete (EGMO)

Slătineanca Diana Ţolu, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Bucureşti, se numără printre elevii care vor reprezenta România la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete (EGMO) din acest an.

În  urma probelor de calificare, echipa care va reprezenta România la EGMO 2021 va fi alcătuită din elevele: Popescu Ioana (clasa a XI-a, Liceul Teoretic Școala Europeană, București), Țolu Diana (clasa a XI-a, Liceul Internațional de Informatică București), Rîșnoveanu Lucia ( (clasa a X-a, Liceul Internațional de Informatică Constanța), Bogdan Ana Maria Iulia  (clasa a XI-a, Liceul Internațional de Informatică București).

EGMO 2021 se va desfășura în acest an în Georgia.

Anul trecut, Diana Ţolu a mai reuşit să se întoarcă cu medalii de la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete, dar şi de la Concursul Internațional de Matematică „Cyberspace Mathematical  Competition 2020”. Totodată, ea a obţinut medalia de argint la BMOv 2020 - Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată online din cauza pandemiei.

Comentarii

Redacţia

2021-02-23 10:03:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...