Comunitate

2021-04-23, 17:30:35

Slătineanca Oana Gherghe (Dan), reprezentanta TVR în Comitetul Director Digital EBU

Pentru prima dată, TVR are un membru în Comitetul Director Digital EBU - Digital Steering Committee și este vorba despre o slătineancă, Oana Gherghe (Dan).

Potrivit TVR, acest lucru conferă televiziunii publice posibilitatea de a contribui activ la luarea deciziilor în sectorul cu cea mai rapidă dezvoltare din ultimii ani în cadrul instituțiilor media.

„Este o mare onoare să reprezint Televiziunea Română în Comitetul Director Digital EBU, mai ales că mă aflu în compania unor profesioniști de top din zona digitală de la care am foarte multe de învățat. Obiectivul meu este să transfer mai departe către organizația noastră experiența și know-how-ul altor televiziuni publice în transformare digitală și inovație. Digitalizarea și dezvoltarea online sunt priorități pentru Televiziunea Română și este foarte important pentru noi să devenim o prezență puternică în mediul online, livrând produse jurnalistice de calitate, așa cum facem și pe TV”, a declarat Oana Gherghe.

Comitetul a fost înființat în anul 2015 și este principalul organism de conducere din sectorul digital media al EBU. Cei 13 membri ai Comitetului, reprezentanţi ai televiziunilor publice membre EBU, specialiști cu o reputație profesională în domeniul media digital, strategie digitală sau în domenii conexe, sunt aleși pentru un mandat de doi ani.

Alegerile au avut loc în perioada 15 - 22 aprilie, în cadrul Summitului EBU Media, desfăşurat online.

Oana Gherghe are o experiență de 16 ani în media. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București și un program de Masterat al Facultății de Filosofie. A lucrat la cotidianul de limbă engleză Bucharest Daily News, radio Europa Liberă, agenția de presă NewsIn, cotidianul Evenimentul zilei și a făcut parte din proiecte internaționale de jurnalism. S-a alăturat echipei TVR în martie 2012, iar din anul 2013 își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Conținut Digital, pe care îl coordonează de câțiva ani, arată Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

 


Comentarii

Redacţia

2021-04-23 17:30:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...