Administraţie

2014-08-07, 15:04:20

Slătineanul Florin Barbu, noul director general al ANIF

Fostul şef al Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Slatina, Florin Barbu, a fost numit recent la conducerea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF).

Barbu a ajuns la conducerea instituţiei din subordinea Ministerului Agriculturii după un îndelungat mandat la Direcţia Economică din cadrul Primăriei Slatina. Înaintea sa, ANIF a fost condusă de un alt oltean, Adi Barbu, în prezent director al Serviciului de Gospodărire a Apelor Olt. Acesta din urmă, s-a aflat la conducerea ANIF din vara anului 2012, însă a demisionat în luna aprilie a acestui an, din cauza „detaşărilor repetate şi lipsei unei stabilităţi”.

 

În locul lui Florin Barbu, la şefia direcţiei din cadrul municipalităţii a fost numit Constantin Bodescu. Anterior, acesta a ocupat funcţia de şef serviciu la Evidenţă Persoane Fizice şi Juridice, tot în cadrul Primăriei Slatina.
 

Comentarii

Redacţia

2014-08-07 15:04:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...