Actualitate

2018-05-16, 12:53:26

Slătinenii dornici să alerge la „Crosul Primăverii Slatina-5 k”, aşteptaţi la start. Locurile sunt limitate!

Termenul pentru înscrierea online la „Crosul Primăverii Slatina-5k” a fost prelungit până joi, 17 mai. După această dată, se vor mai putea face înscrieri oficiale în ziua concursului, cu începere de la ora 8.30, în limita celor 300 de locuri. Până în acest moment s-au înscris aproximativ 220 de persoane. Evenimentul dedicat iubitorilor de mişcare, organizat în premieră de municipalitate, se va desfăşura duminică, 20 mai, cu începere de la ora 10.00, din faţa magazinului Oltul.

Duminică, 20 mai, iubitorii de mişcare vor lua startul unui eveniment special organizat de Primăria muncipiului Slatina, „Crosul Primăverii- Slatina 5k”.

Termenul de înscrie în concurs a fost prelungit, joi, 17 mai, fiind ultima zi în care cei care doresc să participe se mai pot înscrie online. Prin urmare, cei care au peste 18 ani şi doresc să participe la crosul al cărui traseu va avea cinci kilometri o mai pot face printr-un mesaj privat la adresa de email crosulprimaverii@primariaslatina.ro. Mesajul va conţine nume, prenume şi data naşterii participantului. În limita locurilor rămase disponibile, înscrierile se vor putea face şi în ziua concursului, cu începere de la ora 8.30. Pînă în acest moment s-au înscris 218 alergători.

Fiecare participant va primi, înaintea startului, un kit care va cuprinde un tricou şi numărul de concurs. Alergătorii trebuie să aibă încălţăminte adecvată pentru concurs.

Startul crosului se va da la ora 10.00, din faţa magazinului Oltul. Se va alerga pe Bulevardul A.I. Cuza, pe sensul de mers către Prefectura Olt, strada Ecaterina Teodoroiu, până la interescţia cu strada Cuza Vodă, unde se va face stânga pe strada Tunari, pe lângă fosta unitate militară. Se va ajunge pe Bulevardul A.I. Cuza, iar alergătorii vor fi dirijaţi spre sensul de mers către Poliţia Rutieră. Se va continua traseul până la intersecţia cu strada Primăverii, pe care se va alerga către strada Crişan. Ajunşi în intersecţie, se va face stânga pe sensul invers de mers al autoturismelor, pe strada Crişan şi bulevardul Nicolae Titulescu, până la al doilea sens giratoriu, unde se va face stânga spre strada Vederii. După aproximativ 200 de metri, se va urca prin Parcul Esplanadă, către zona de finish. Timpul de parcurgere a traseului este de o oră.

Organizatorii evenimentului vor premia primii cinci câştigători, la categoria masculin şi feminin, indiferent de categoria de vârstă: locul I - 1.000 de lei, locul II - 800 de lei, locul III - 600 de lei, locul IV - 400 de lei, locul V - 200 de lei.

Se premiează, de asemenea, primii trei câştigători de la fiecare categorie de vârstă, respectiv între 18-39 de ani: locul I - 300 de lei, locul II - 150 de lei, locul III - 100 de lei; peste 40 de ani: locul I - 300 de lei, locul II - 150 de lei, locul III - 100 de lei.

De asemenea, vor primi câte 100 de lei cel mai vârstnic şi cea mai vârstnică participantă.

Comentarii

Redacţia

2018-05-16 12:53:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...