Comunitate

2019-08-13, 15:59:27

Slătinenii, invitaţi să aleagă numele noului parc. Denumirea, aleasă prin vot din cinci variante

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a lansat marţi proiectul proiectul „Votează numele parcului tău”, care reprezintă o invitaţie către cetăţeni pentru a alege denumirea noului parc construit pe terenul fostei unităţi militare din municipiu.

Votarea a început marţi şi se încheie pe 27 august, iar fiecare cetățean va avea privilegiul de a vota pe site-ul primăriei (accesând linkul http://www.primariaslatina.ro/) varianta denumirii pe care o consideră potrivită atribuirii noului parc aflat pe terenul fostei unității militare.

Primarul Emil Moţ a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că sunt la dispoziție cinci variante de denumiri și însemnătatea acestora după cum urmează:

Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;

Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;

Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ;

Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.);

Tineretului - Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc vor atrage tinerii în orașul nostru.

Noul parc din Slatina va fi inaugurat la finalul acestei luni. Pe lângă spaţiul verde, noul parc va avea şi un teren de sport, o pistă de alergare de tartan şi un spaţiu comercial cu terasă. Totodată, parcul va avea şi o parcare pentru 200 de locuri.
Investiţia pentru construcţia acestui parc de peste trei hectare se ridică la aproape 15 milioane de lei, fonduri din bugetul local al Primăriei Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-08-13 15:59:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...