Politică

2020-09-11, 12:23:44

Sloganul lui Liviu Voiculescu „Aud. Ascult. Rezolv!”, copiat de la un candidat din Republica Moldova

Sloganul candidatului Liviu Voiculescu este identic cu cel al lui Marian Lupu, politician din Republica Moldova care, în urmă cu patru ani, a candidat la şefia statului vecin: Aud. Ascult. Rezolv!

Deşi s-a lansat în forţă, Marian Lupu a ajuns să se retragă din cursa prezidenţială. A rămas în urma sa, însă,, măcar sloganul.


„Aud. Ascult. Rezolv! Mulțumesc celor care au promovat astăzi sloganul campaniei mele. El reflectă atitudinea social-democraților europeni, de a fi aproape de cetățeni. În cazul nostru, răspundem la o cerință a oamenilor din #Moldova - ei vor să fie auziți de cineva care poate rezolva problemele lor! Iar cei, care joacă împotriva viitorului #european al Moldovei, n-au decît să popularizeze sloganul nostru de campanie. Așa mesajul meu și al #PDM va ajunge la mai mulți oameni”, scria pe Facebook, Marian Lupu, în urmă cu patru ani.

Sloganul a fost copiat, acum, de candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu.

S-a dovedit că nu doar sloganul a este copiat de Voiculescu, ci şi mai multe proiecte din platforma sa. Cele mai multe dintre proiecte sunt deja demarate de actualul primar, Emil Moţ, sau pentru care sunt deja contracte de finanţare semnate.

Totodată, în urmă cu câteva zile, candidatul Pro România la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, l-a ironizat printr-un clip postat pe pagina sa de Facebook pe liberalul Liviu Voiculescu şi declaraţia acestuia că a stat 400 de ore pentru a pune la punct proiectul privind Spitalul Municipal de Pediatrie.

Bălaşa ironizează declaraţia lui Voiculescu care spune: „Eu am făcut o analiză, am discutat cu experții, cu cetățenii, cu membrii guvernului, cu colegi din Ministerul Sănătății, Ministerul Dezvoltării și Ministerul Fondurilor Europene”.

Candidatul Pro România arată că proiectul lui Liviu Voiculescu este copiat din Planul Operaţional Sănătate 2021-2027 şi că nu are niciun temei real, iar toate înşiruirile sunt doar informaţii fără noimă luate prin metoda „copy-paste”.

Comentarii

Redacţia

2020-09-11 12:23:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...