Social

2020-02-21, 12:58:52

Şomerii, aşteptaţi la cursuri de formare profesională

Pentru a veni în sprijinul celor care nu au o calificare sau doresc să se reorienteze pe piaţa muncii, AJOFM Olt organizează lună de lună cursuri de formare profesională. În luna martie, vor fi organizate cinci cursuri pentru 70 de şomeri, care vor fi şcolarizaţi în domeniile: contabil, manichiurist-pedichiurist, frizer, electrician şi operator introducere validare şi prelucrare date.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt. Astfel, în luna martie, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi cinci cursuri pentru 70 de şomeri. Contabil (14 persoane), frizer (14 persoane),  manichiurist-pedichiurist (14 persoane),  electrician(14 persoane) şi operator introducere validare şi prelucrare date (14 persoane) sunt cursurile la care sunt aşteptaţi cei care nu au un loc de muncă.

Şcolarizarea este gratuită şi durează între trei şi şase luni. La finalul orelor teoretice şi practice, absolvenţii vor primi certificate de competenţe profesionale.


Comentarii

Redacţia

2020-02-21 12:58:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...