Sport

2020-09-14, 12:16:48

Sonia Vasiliu, diagnosticată cu rupturi fibrilare la ligamentul încrucişat anterior

Accidentată în meciul din Cupa României, cu CSM Bucureşti, interul stânga al echipei CSM Slatina, Sonia Vasiliu, riscă să fie supusă unei intervenţii chirurgicale. RMN-ul a evidenţiat rupturi fibrilare la ligamentul încrucişat anterior. Handbalista va efectua, la finalul acestei săptămâni, un control la medicul ortoped, care va decide dacă este nevoie de operaţie.

Interul stânga al echipei CSM Slatina, Sonia Vasiliu, va efectua în această săptămână un control medical, în urma căruia se va stabili dacă este nevoie de intervenţie chirurgicală. Deocamdată, jucătoarea efectuează fizioterapie, însă resimte în continuare dureri.

Sonia Vasiliu are rupturi fibrilare la ligamentul încrucişat anterior. Aşteaptă să vină un ortoped care operează în germania, pentru a merge la control. Acesta va decide dacă este nevoie de intervenţie chirurgicală. Are în continuare genunchiul umflat, urmează un tratament dar şi fizioterapie”, a precizat Laurenţiu Tulache, kinetoterapeutul echipei CSM Slatina.

Sonia Vasiliu s-a accidentat grav în debutul meciului cu CSM Bucureşti. Handbalista a călcat greşit şi a acuzat mari dureri la genunchiul drept, în primă fază fiind suspectă de entorsă. Din păcate, diagnosticul este mult mai grav, iar o eventuală operaţie ar putea-o ţine departe de teren câteva luni bune. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-14 12:16:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...