Sănătate

2019-12-01, 10:51:45

Specialist rar, angajat la Spitalul Slatina. A luat peste 200 de puncte la concurs

Medicul Elena Cristina Becherescu a obținut 215,12 puncte la concursul organizat de Spitalul Slatina. Medicul va începe munca la unitatea medicală din Slatina, la începutul anului viitor.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina au reușit să coopteze un medic cu specialitatea Anestezie Terapie Intensivă. Medicul Cristina Becherescu este rezident în anul cinci, urmând să înceapă munca pe secție de la începutul anului viitor.


Sunt specialiști rari, Anestezia și Terapia Intensivă fiind considerată o specialitate extrem de grea, mai multe spitale din țară având deficit de medici anesteziști.

Pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Slatina lucrează în prezent nouă medici: Alina Chiriac (șefa secției), Florina Sima, Cosmin Parligas, Cornelia Chera, Dana Conea, Ileana Măgală, Gabriela Niculescu, Daniela Vidu și Cornelia Vana.

Comentarii

Redacţia

2019-12-01 10:51:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...