Social

2020-02-25, 13:53:23

Spania caută 50 de culegători de fructe

Persoanele din judeţul Olt, care doresc să plece la cules de fructe în Spania, pot trimite CV-ul, în limba română, la adresa de email a angajatorului: exporta@olimpfruit.com. Nu se solicită limbă străină, iar perioada de contract este 1 mai - 1 septembrie. Ora de cules fructe este plătită cu aproximativ 7 euro.

Spania caută printre olteni persoane care să culeagă cireşe, nectarine, piersici şi smochine.

Nu se solicită cunoştinţe de limbă străină, iar durata contractului este în perioada 1 mai - 1 septembrie. Se lucrează 40 de ore pe săptămână.

Costurile de cazare sunt suportate de muncitor (10% din salariu, inclusiv utilităţile). Costul transportului în Spania va fi returnat muncitorului, după prima lună de muncă. Drumul de întors în România îl plăteşte muncitorul.

Oferta de lucru este valabilă până pe data de 30 aprilie. Persoanele interesate pot trimite CV în limba română la adresa de email a angajatorului: exporta@olimpfruit.com.


Comentarii

Redacţia

2020-02-25 13:53:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...