Social

2019-12-05, 14:19:23

Spania caută printre olteni măcelari. Salariul este de 1.650 de euro pe lună

O nouă ofertă pentru muncă în străinătate pentru cei dornici să lucreze peste hotare. Spania caută măcelari, prin interemdiul EURES, care poate fi accesat din orice colţ al spaţiunului intracomunitar, prin urmare inclusiv de olteni. Salariul este de 1.650 de euro pe lună.

Se lucrează la sacrificarea porcinelor, tranşarea şi dezosarea cărnii. Se cere experienţă cel puţin trei ani. Cunoaşterea limbii spaniole nu este obligatorie, dar poate reprezenta un avantaj.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată, cu posibilitate de prelungire. Cazarea este inclusă. Se lucrează în intervalul orar 5.00-13.00. Oferta de muncă este valabilă până pe data de 8 ianuarie 2020.

Persoanele din judeţul Olt interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM, pentru detalii suplimentare legate de obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-12-05 14:19:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...