Comunitate

2018-12-12, 14:03:55

Spectacol de suflet, la Casa de Cultură Drăgăneşti-Olt

Sub sloganul „Diferiți, dar egali”, persoanele cu dizabilităţi din cadrul DGASPC Olt vor susţine, vineri, un spectacol la Casa de Cultură din Drăgăneşti-Olt.

Reprezentanţii DGASPC Olt spun că prin astfel de manifestări artistice, aceste persoane demonstrează că dizabilitatea nu este un handicap.

„Toţi suntem diferiţi, dar, în acelaşi timp, egali. Semnul de egalitate care s-ar pune în relaţiile pe care le împărtăşim cu cei din jurul nostru nu vine din spaţiul pe care-l ocupăm şi nici din ceea ce considerăm că ceilalţi aşteaptă de la noi. Semnul de egalitate este dat de respectul faţă de cei de lângă noi şi de posibilitatea de comunicare pe care trebuie să o valorificăm. Vom dovedi, încă o dată, că dizabilitatea nu este un handicap și că a te bucura de viață este dreptul fiecărei persoane”, se arată într-un comunicat al DGASPC Olt.

Toți cei care doresc să vadă spectacolul de suflet, încredere, speranță și optimism pot merge vineri, 14 decembrie, ora 12.00, la Casa de Cultură din Drăgănești-Olt.Comentarii

Redacţia

2018-12-12 14:03:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...