Comunitate

2019-10-02, 10:00:02

Spectacol oferit seniorilor din Slatina de către Primărie şi Consiliul Judeţean. Aproximativ 800 de persoane au participat

Aproximativ 800 de persoane de vârsta a treia au participat, marţi, la un spectacol organizat de Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt, în cinstea lor, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.

La eveniment au participat primarul Slatinei, Emil Moţ, preşedintele CJ Olt, Marius Oprscu, şi prefectul Angela Nicolae.

Pe lângă cadoul muzical, seniorii Slatinei au primit şi câte o floare şi câte o cutie de bomboane, cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice.

„Ca în fiecare an, am oferit o bombonică şi o floare pentru fiecare persoană vârstnică. Este la fel ca în fiecare an, când noi suntem alături de seniorii cetăţii. Le suntem alături tot timpul prin Clubul Pensionarilor din Slatina sau prin centrul Consiliului Judeţean. Este Ziua vârstnicilor şi aşteptăm în jur de 800 de persoane la acest eveniment de excepţie”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

La rândul său, preşedintele Marius Oprescu le-a transmis un mesaj vârstnicilor.

„1 octombrie, Ziua internaţională a seniorilor, a devenit o tradiţie pentru noi. În toate aceste acţiuni, de fiecare dată, Consiliul Judeţean Olt, Primăria Slatina şi Guvernul României au fost alături de persoanele care au construit această ţară. Le urăm la mulţi ani sănătoşi!”, a declarat Oprescu.

Şi prefectul Angela Nicolae a transmis un mesaj.

„Mă uit cu drag la dumneavoastră şi-mi amintesc de bunicii mei. Lor le datorez ceea ce sunt astăzi. Bunica m-a învăţat că viaţa nu este uşoară, plină de provocări şi neprevăzut, şi că dacă ceva te doboară, e bine să te ridici şi să mergi mai departe. Bunica m-a învăţat să privesc omul în ochi atunci când vorbesc cu el, să spun adevărul, să fiu cinstită, să stau drept. Astea sunt valorile pe care  dumneavoastră le transmiteţi copiilor dumneavoastră, nepoţilor dumneavoastră, strănepoţilor. Vă mulţumim pentru ceea ce suntem, vă urez ani mulţi, liniştiţi, frumoşi. Să participaţi la aceste eveniment frumos, mult timp de acum înainte!”, a spus ea.

În cinstea persoanelor de vârsta a treia din Slatina, interpreţii, instrumentiştii şi dansatorii Ansamblului „Doina Oltului” au susţinut un concert.

Comentarii

Redacţia

2019-10-02 10:00:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...