Comunitate

2019-10-01, 13:06:25

Spectacol pentru vârstnicii din Slatina, oferit de primărie

Un spectacol cu ocazia sărbătoririi „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice” este organizat, astăzi, de Primăria Slatina, în cinstea seniorilor cetăţii.

Spectacolul se desfăşoară, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina. Pe scenă vor urca interpreţii, instrumentiştii şi dansatorii Ansamblului Folcloric „Doina Oltului”.

„Astăzi, cu prilejul sărbătoririi «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice» vom desfășura un eveniment în cinstea acelora dintre dumneavoastră care prin devotamentul în activitatea profesională ați construit România de astăzi. În semn de respect și mulțumire pentru implicarea și perseverența de care ați dat dovadă de-a lungul timpului, vă așteptăm astăzi să ne bucurăm împreună la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor de un spectacol extraordinar de muzică populară oferit de Ansamblul Folcloric «Doina Oltului«. La mulți ani cu multă sănătate dragii noștri seniori!”, este mesajul transmis de primarul Slatinei, Emil Moţ, seniorilor din municipiu.

Comentarii

Redacţia

2019-10-01 13:06:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...