Eveniment

2020-03-30, 17:20:37

Spirt la suprapreţ, într-o farmacie din Olt. Amendă de 20.000 lei

În această perioadă, alcoolul sanitar a devenit foarte scump la vedere. O farmacie din Caracal a profitat de acest lucru şi a crescut preţul foarte mult, practicând adaos comercial şi de 300%.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au stabilit că o farmacie de pe raza județului a oferit spre vânzare alcool sanitar, ambalat în recipiente de plastic, a câte 500 de mililitri, la un preț mai mare decât cel practicat anterior declanșării pandemiei. 

„Din verificări a reieșit faptul că societatea comercială practica adaosuri comerciale diferite pentru același tip de produse. Marfa era recepționată la un preț cu un adaos comercial cuprins între 1% și 50% și ulterior, adaosul comercial a fost mărit cu valori între 50% și 300%”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Prefectura Olt.

Farmacia s-a ales cu o amendă de 20.000 lei şi confiscarea sumei de 840 lei, contravaloarea produselor oferite spre comercializare, fără a fi respectate normele legale.Comentarii

Redacţia

2020-03-30 17:20:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...