Sănătate

2019-05-20, 15:34:10

Spitalul Corabia angajează îngrijitoare şi un economist. Ce vechime trebuie să aibă candidaţii

Spitalul Orăşenesc Corabia face angajări, în această perioadă. Astfel, au fost scoase la concurs două posturi de îngrijitoare, dar şi un post de economist.

Reprezentanţii Spitalului Corabia au scos la concurs două posturi de îngrijitoare, vacante pe Secţia de Medicină Internă. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin studii generale şi o vechime în muncă de minimum şase luni. Proba scrisă va fi susţinută pe 28 mai, ora 10.00.

Totodată, unitatea medicală de la malul Dunării are nevoie de un economist, gradul II, candidatul admis urmând a fi încadrat la R.U.N.O.S. Concursul va fi organizat pe 27 mai, iar candidaţii care se înscriu trebuie să aibă vechime în specialitate de un an şi jumătate. Ca să fie declaraţi admişi, candidaţii trebuie să obţină la fiecare probă nota 7, notarea fiind de la 1 la 10.

Comentarii

Redacţia

2019-05-20 15:34:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...